13 Artiesten die je kunt Boeken voor jouw Halloween feest!

Het is weer bijna tijd voor Halloween! In deze blogpost laten we je zien hoe je gemakkelijk en snel een artiest kunt boeken voor je Halloween feest, om het feest nog leuker en spannender te maken. Dit zijn 13 van onze favoriete Halloween act voor je feest dit jaar.

Goochelaars

Een goede goochelaar laat je twijfelen op toveren misschien toch kan. Tijdens Halloween zijn de natuurkrachten anders dan normaal, dus wie weet. Goochelaars zijn altijd een succes op elk feest. Een tafelgoochelaar loopt rond op je feest en vermaakt de gasten met interactieve en persoonlijke trucs.

Hypnotiseurs

Een hypnotiseur maakt van het feest een magisch, mysterieus en gedenkwaardig evenement. Hypnose is een fantastische manier om je gasten mee te nemen in een andere wereld en ze het gevoel te geven dat ze iets unieks meemaken.  Een hypnotiseur kan ervoor zorgen dat je deelnemende gasten de avond van hun leven hebben, en voor de rest van je gasten is het erg grappig om naar te kijken.

Muzikanten

Een muzikant op een Halloween feest zorgt voor sfeer en soms ook voor een griezelig effect. Een akoestische gitaar of een piano in het donker is heel erg ‘creepy’. Als de muzikant goed is, dan zal hij of zij er wel voor zorgen dat de stemming erin blijft.

Stunt Mannen

Een stuntman op een Halloween feest is perfect als je iets spectaculairs wilt. Stuntmannen zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van trucs die anderen niet durven te doen. Als je een Halloween feest met een griezelthema wilt, dan is een stuntman de perfecte keuze. Een paar trucs die ze kunnen doen zijn bijvoorbeeld vals bloed maken, of een zombie aanval naspelen.

Waarzeggers

Waarzeggers zijn een bijzonder onderdeel van een Halloween feest. Het heeft iets mysterieus. Je gasten zullen gefascineerd zijn. Waarzeggers kunnen verhalen vertellen over de toekomst, waardoor je gasten nog lang over je feest zullen praten!

DJ’s

Op een goed feest zijn muziek en drankjes vrijwel onmisbaar. Een DJ zorgt ervoor dat de gasten in de juiste stemming komen en houden het feest leuk. Er zijn veel verschillende soorten DJ’s, dus je kunt altijd een DJ vinden die bij je past. Heb je een Halloween feest met een griezelthema? Zoek dan een DJ die speciale Halloween tracks heeft.

Degenslikkers

Als je op zoek bent naar een artiest die iedereen zal verbazen en laat griezelen, dan is het boeken van een degenslikker tijdens Halloween de juiste keuze! Met zijn spectaculaire show en hopelijk niet-bloederige performance is een degenslikker de perfecte artiest voor een Halloweenfeest. Niet iedereen durft te kijken en dat maakt dit type artiest ook één van onze favoriete artiesten tijdens Halloween!

Typetjes

Tijdens Halloween zijn de meeste mensen verkleed. Een typetje is de perfecte artiest om te boeken tijdens Halloween. Is het typetje een vage vriend van de gastheer of gastvrouw, of wat is er met die persoon aan de hand? Typetjes zorgen voor hilariteit en bizarre situaties tijdens je Halloween feest. Ze laten je gasten lachen en dat is precies wat je nodig hebt op een feest. Bovendien zijn ze er in alle soorten en maten, dus er is altijd wel eentje die bij je past!

Vuurspuwers

Wil je je gasten echt laten schrikken en iets moois laten zien? Boek dan een vuurshow tijdens je Halloween feest! Eind oktober is het al vroeg genoeg donker. Vuurspuwers maken de avond spectaculair met hun vlammende act. Een vuurshow is adembenemend.

Karikatuur Tekenaars

Een Karikatuurtekenaar op je Halloween feest is een goed idee omdat hij of zij de gasten zal vermaken met grappige portretten. Het is ook een leuk aandenken voor na het feest. Een karikatuur is namelijk een leuk cadeau voor je gasten.

Fotografen

Een fotograaf op een Halloween feest is niet alleen handig omdat je zo veel mooie foto’s van het feest hebt, maar ook omdat je gasten echt iets unieks krijgen.

Comedians

Een comedian op een Halloween feest is ook een goede keuze, want hij of zij kan de gasten aan het lachen maken. Als je een Halloween feest met een griezelthema wilt, dan kun je bijvoorbeeld een comedian boeken die griezelige grappen maakt. Comedians zijn er in alle soorten en maten, dus je kunt altijd wel eentje vinden die bij je past!

Dansers

Een Halloween feest is niet compleet zonder een paar dansers. Dansen is een leuke manier om je gasten te vermaken. Als je een Halloween feest met een griezelthema wilt, dan kun je bijvoorbeeld danseressen boeken die verschillende choreografieën dansen in griezelige outfits.

Deel dit bericht