Artiest.nl staat live – Meld je nu aan als artiest!

Artiest.nl is een online platform voor muzikanten, entertainers en personalities om snel gevonden te worden door een breed scala aan opdrachtgevers. Van bedrijfsevenementen tot instellingen én privé feesten. Of je nu net begint of al succesvol bent, Artiest.nl is het online platform waar artiesten zich (gratis) kunnen presenteren aan het publiek. Maak één-op-één contact met klanten en ontvang direct meer aanvragen en boekingen tegen een commissie van slechts 10%.

Het team achter Artiest.nl bestaat uit werknemers van de grootste evenementenbureaus in Nederland en professionele artiesten die jou graag helpen! Artiest.nl is partner van Workshop.nl, het grootste platform van Nederland voor de leukste workshops en uitjes.

Gratis aanmelden op Artiest.nl

Vind jij het lastig jouw website up-to-date te houden of wil je gewoon meer aanvragen? Artiest.nl is de plek om jezelf beter op de kaart te zetten als artiest! Wanneer je je aanmeldt krijg je gratis toegang tot meer klussen. Je bent ready om het podium te veroveren! De features op Artiest.nl geven je als artiest nog meer de ruimte om je carrière vleugels te geven. Waar wacht je nog? Meld je nu aan!

Voordelen voor artiesten

Benieuwd naar alle voordelen om je op Artiest.nl aan te melden? Lees meer op deze pagina over de voordelen van Artiest.nl!

Maak een profiel aan en upload foto’s en video’s

Op Artiest.nl kun je snel een profiel aanmaken en content van jezelf uploaden, zodat je direct laat zien wat je te bieden hebt voor een feest, evenement of organisatie. Je hoeft geen technische basiskennis te hebben om de website goed te gebruiken, waardoor iedereen eenvoudig op weg kan!

Meld je nu aan als artiest op Artiest.nl en krijg meer boekingen!

Ga waar de klanten zijn! Met Artiest.nl heb je dé perfecte plek online waar je jou als artiest kunt profileren. Met een aanmelding op Artiest.nl zal jouw bereik enorm toenemen, met nog meer kans om opgemerkt te worden door nieuwe klanten en nieuwe boekers. Jouw artiesten profiel is volledig in stijl van jouw eigen merk, en lokt de juiste mensen aan die jouw boekingen kunnen versterken.

Artiest.nl is partner van Workshop.nl

Artiest.nl is partner van Workshop.nl, het grootste platform van Nederland voor de leukste workshops en uitjes.

Deel dit bericht