De juiste DJ boeken op je bedrijfsfeest

Het organiseren van een bedrijfsfeest is één ding, maar het boeken van de juiste DJ is iets heel anders. Jij kent namelijk jouw organisatie en collega’s, maar er zijn zoveel DJ’s en muziekstijlen – Waar begin je?

In dit artikel gaan we dieper in op wat er komt kijken bij het boeken van muziek voor op je bedrijfsevenement, zodat je de perfecte DJ vindt!

Wat voor evenement organiseer je? Is het een formele of informele bijeenkomst, en welk muziekgenre past het best?

De juiste DJ boeken kan een lastige klus zijn, maar het hoeft niet. Het helpt wanneer je nadenkt welk type muziek past op dat gedeelte van de dag of avond. Het type feest dat je organiseert, zoals een bedrijfsborrel, een bedrijfsopening of bedrijfsreceptie, en de tijd ervan bepaalt samen met je bedrijfscultuur welk muziekgenre passend is. Vervolgens kun je deze opties aanvinken in de zoekfuncties op Artiest.nl. Of je nu informeel of formeel wilt gaan, kies de DJ die gespecialiseerd is in het soort muziek dat bij jouw bedrijfs event past, zodat je de juiste sfeer krijgt die aanslaat bij je gasten.

Bepaal je budget

Ook “bedrijfsfeest DJ’s” komen in allerlei vormen en maten, of beter gezegd: in allerlei prijsklassen en muziekstijlen. Hier op Artiest.nl kun je eenvoudig zoeken op prijsklasse. Er zijn DJ’s voor ieders budget, voornamelijk afhankelijk van de artiest zijn of haar ervaring en de bekendheid. Sommige DJ’s kunnen ook helpen met het maken van aankondigingen, of stellen hun geluidsapparatuur beschikbaar voor de muziek van andere artiesten, zoals comedians of acrobaten die optreden tijdens de avond.

Houd rekening met de grootte van uw locatie en andere technische vereisten

Als je van plan bent om een DJ sessie te boeken voor een bedrijfsfeest, dan dien je rekening te houden met de grootte van de locatie waar het gebeurt. Hoe groot is de ruimte en wat is het maximale geluidsvolume? Is er bijvoorbeeld een dansvloer of laat je de DJ meer optreden voor achtergrondmuziek. Bepaalde technische vereisten zijn nodig, zoals bijvoorbeeld iets simpels als een stopcontact in de buurt. Dit geldt voor elke locatie die je kiest of dit nu een kantoorpand, evenementenlocatie of restaurant is. Op Artiest.nl kun je eenvoudig de rider downloaden na de boeking of vooraf opvragen via de chat functie in het dashboard met de artiest.

Controleer referenties en ervaring

De beste ervaring krijg je wanneer de muzikant die je inhuurt eerder heeft opgetreden in een soortgelijke omgeving. Bekijk daarom de referenties van eerdere klanten in het profiel van de DJ die je overweegt. Deze referenties zullen je helpen een geslaagd bedrijfsfeest te organiseren. Via de chat kun je eventuele laatste vragen stellen, en details kortsluiten.

Tip – Naast het luisteren naar een DJ, is een DJ workshop ook een erg geschikte teambuildingsactiviteit. Via onze partner Workshop.nl vind je allerlei unieke workshops.

Boeken gaat eenvoudig op Artiest.nl

Het boeken van een professionele DJ voor je bedrijfsfeest gaat eenvoudig en snel hier via Artiest.nl. Via de zoekfuncties zie je snel  alle entertainment mogelijkheden, zodat jouw gasten aan het einde van de avond met een glimlach naar huis gaan. Je hebt een op een contact met artiest, zodat je persoonlijk al je vragen kunt stellen en weet dat de DJ goed voorbereid naar je feest komt.

Deel dit bericht