Boek een Artiest voor je beursstand en zie jouw ROI verhogen

Er worden jaarlijks meer dan duizend beurzen georganiseerd in Nederland. De grootste beurshallen zijn de RAI Amsterdam, Ahoy Rotterdam, MECC Maastricht en Jaarbeurs Utrecht. Je hebt besloten om daar, of in één van de kleinere locaties, een beursstand te huren. Je wilt ervoor zorgen dat je return of investment (ROI) zo hoog mogelijk is… Hoe ga je dit doen?

Een artiest op je beursstand kan ervoor zorgen dat je meer leads genereert, meer verkeer in je stand krijgt en een betere ROI behaalt op de investering om naar de beurs te gaan. Er zijn verschillende artiesten die zich specialiseren in het optreden op beurzen. Ze weten hoe ze het publiek moeten aanpakken en daarna hun aandacht vasthouden, zodat jij als bedrijf meer uit de beurs kunt halen. Op Artiest.nl vind je hier een overzicht van artiesten die gespecialiseerd zijn in het optreden op de beursvloer.

Een artiest kan voor meer verkeer in je stand zorgen

Een artiest kan voor meer verkeer in je stand zorgen, meer leads genereren en ervoor zorgen dat bezoekers langer blijven hangen. Tijdens een middelgrote of grote beurs zijn er veel stands. Hoe val je op in deze menigte? Door een artiest in de stand te hebben, heb je iets bijzonders en persoonlijks wat opvalt. Veel artiesten kunnen jouw logo, slogan, product of bedrijfskleuren verwerken in hun act, waardoor ze als het ware een levend billboard worden van je bedrijf waarvoor bezoekers stoppen.

Een artiest zorgt ervoor dat bezoekers langer blijven hangen in je stand

Een artiest in je stand kan ervoor zorgen dat bezoekers langer blijven hangen. De artiest neemt de bezoeker kort mee in zijn of haar act. Wanneer de beursgoochelaar een spectaculaire truc laat zijn waarin jouw boodschap verwerkt zit, zal een bezoeker niet snel weglopen. Je verkoopteam ziet hoe het publiek reageert. Nadat het ijs gebroken is, kunnen zij makkelijker de meest geschikte bezoekers aanspreken en daarna opzetten tot een nieuwe lead voor je bedrijf.

Een artiest kan de ROI van de beursstand verbeteren

Als je ervoor kiest om een artiest te boeken voor je beursstand, dan is het belangrijk dat je hier van tevoren over nadenkt. Het is namelijk niet zo makkelijk als het klinkt. Er zijn veel verschillende factoren waar je rekening mee moet houden, zoals de kosten, het soort artiest en of de artiest aansluit bij jouw bedrijf. Op Artiest.nl kun je foto’s en video’s bekijken van alle artiest.

Maar als je eenmaal een goede artiest hebt gevonden die past bij jouw bedrijf en doelstellingen, dan zul je zien dat je ROI verhoogt. Wees niet bang om in entertainment te investeren op je beursstand, want het zorgt ervoor zorgen dat je beurs veel succesvoller is.

Deel dit bericht