Boek een Personality op je Evenement: Voordelen en Dingen om op te letten

Wil je dat je evenement er echt uitspringt? Wil je dat het onvergetelijk is voor je gasten?

Het boeken van een personality kan een goede zet zijn. Een influencer, een Youtube celebrity of een Bekende Nederlander. Zij kunnen allemaal een enorm verschil maken voor je evenement. Vaak geven ze net het extraatje en zorgen ervoor dat mensen iets hebben om over te praten. Maar er zijn ook wat dingen waar je op moet letten voordat je zo’n keuze maakt. We geven ze hieronder weer.

Past de influencer bij je feest of evenement?

Allereerst is het natuurlijk belangrijk dat je checkt of de persoon die je gaat boeken wel bij je evenement past. Het is tenslotte erg vervelend als een bekend iemand aan komt zetten die niets met jouw merk of product te maken heeft. Zorg er dus voor dat je weet wat de interesses van de persoon zijn en of ze wel een match zijn met jouw product of dienst. Het is belangrijk om de interesses van de persoon in kwestie te weten. Pas dan kan je er ervoor zorgen dat hij of zij ook bij je evenement past. Daarnaast is het belangrijk dat de influencer ook bereid is om te promoten. Sommige influencers vragen namelijk veel geld, terwijl anderen juist heel betaalbaar zijn. Kijk dus goed wat het beste bij je past.

Wat kun je verwachten?

Nadat je een persoon gekozen hebt die bij je evenement past, is het ook belangrijk om te kijken of de influencer wel bereid is om te promoten. Vaak verwachten ze namelijk wel iets terug in ruil voor hun inspanningen. Ten slotte is het ook belangrijk om te kijken naar de algemene voorwaarden. Wanneer je iemand boekt, wil je natuurlijk wel zeker weten dat alles goed geregeld is. Check dus altijd even de algemene voorwaarden voordat je iemand boekt.

Dit zijn de voordelen en aandachtspunten van het boeken van een personality op je evenement. We hopen dat je hiermee wat inspiratie hebt opgedaan! Succes met het organiseren van het evenement!

Deel dit bericht