Even voorstellen – De eigenaren achter Artiest.nl

Na maanden van voorbereidingen staat het gloednieuwe platform Artiest.nl live!

Vanwege het succes van partner platform Workshop.nl, breiden wij nu uit met Artiest.nl! Dé plek waar zowel zakelijke als particuliere klanten gemakkelijk artiesten kunnen boeken op een zeer gebruiksvriendelijke en transparante manier. Ons ultieme doel is om binnen deze sector hét beste platform aan te bieden voor zowel artiesten als klanten.

Artiest.nl is opgericht door Rik Sietzema en Niels Duinker. Wist je dat de eigenaren zelf ook artiest geweest zijn en hun passie en ervaring hebben meegenomen in de ontwikkeling van dit platform?

Letterlijk en figuurlijk – De ballen hoog houden!

De eigenaren achter Artiest.nl houden veel balletjes in de lucht, zowel letterlijk als figuurlijk.

Rik en Niels ontmoetten elkaar in 2008 voor het eerst toen ze het tegen elkaar opnamen tijdens het Nederlands Kampioenschap Jongleren. Een vriendschap werd geboren die leidde tot de start van Workshop.nl en een revolutie in de Nederlandse workshop markt. Daarnaast wonnen ze gecombineerd drie gouden medailles.

Nu zo’n 15 jaar later is deze vriendschap uitgegroeid tot twee toonaangevende platforms in de workshop- en entertainment markt in Nederland, en het organiseren en geven van shows tot ver in het buitenland. Het kantoor van Artiest.nl is gevestigd in Amsterdam.

Graag stellen de eigenaren zich aan je voor!

Over Rik Sietzema

Rik Sietzema (Utrecht, 1995) was al tijdens zijn middelbare schooltijd één van de meest getalenteerde jongleurs van Nederland. In de periode van 2012 tot 2019 trad hij voornamelijk op bij grote zakelijke evenementen in Nederland en op de hoofdpodia van ‘s wereld grootste dance events in Azië, Europa en de VS met bekende DJ-namen. Tijdens Ultra Music Festival in Miami en in de Amsterdamse nachtclubs leerde hij de eigenaar kennen van de internationale evenementenorganisatie E&A Events, waar Rik nu al geruime tijd werkzaam is en doorgroeide tot General Manager. Tevens is Rik werkzaam als directeur van Artiest.nl en Workshop.nl.

Over Niels Duinker

Niels Duinker (Rotterdam, 1985) zette met zijn jongleerkunsten 8 Guinness World Records en hij is al zo’n 25 jaar actief in de Nederlandse event en entertainment industrie. In 2022 kreeg hij in Las Vegas de vakprijs voor “Juggler of the Decade” en in de zomer van 2023 de “Excellence in Education Award” van de International Jugglers Association.

 

Niels Duinker - Rik Sietzema

Deel dit bericht