Ideeën voor entertainment tijdens een borrel

Wat is de impact van entertainment op een receptie? Borrels en recepties vragen vaak om een extraatje dat de gezelligheid naar een hoger niveau tilt. Van een optreden van een DJ of de inzet van een tafelgoochelaar, er zijn tal van manieren waarop je entertainment kunt inzetten tijdens de receptie of borrel.

Muziek

Muziek zet de meteen toon en is een leuke manier om je borrel direct gezellig te maken. Denk aan het inhuren van een DJ of band. Door de verschillende muziekstijlen juist te kiezen wordt de sfeer bepaald en wordt betrokkenheid gecreëerd. Misschien willen je gasten zelfs wel een dansje wagen. Feestliedjes laten iedereen meedoen en de lachgolven gaan daar meestal overal.

Fotobooth

In een fotobooth kunnen gasten zichzelf fotograferen, wat een blijvende herinneringen vormt aan de receptie. De foto’s kunnen natuurlijk ook op social media gedeeld worden voor een blijvende impact. Het huren van een fotobooth is eenvoudig gedaan en er is voor elk budget wel iets te vinden.

Proeverij

Een proeverij vormt een leuke to-do item tijdens een borrel waaraan iedereen graag deelneemt. Wachtend in de rij, kunnen je gasten met elkaar netwerken. Organiseer een proeverij met een gevarieerd aanbod van lekkere dranken, zoals wijn, bier of zelfs cider, voor een unieke ervaring tijdens de recept.

Artiesten

Verrassingsoptredens zijn een leuke manier om jouw borrel entertainment te verhogen. Van tafelgoochelaars die ogen verbazen tot live bands die gasten laten swingen en opstaan van hun stoel; de mogelijkheden zijn talloos. Er is altijd wel iemand of iets dat past bij de sfeer die je wilt creëren.

Foodtrucks

Foodtrucks zijn een leuke en smakelijke manier om uw borrel een extra onderscheidend tintje te geven. U kunt de verschillende foodtrucks voorzien van diverse snacks, zoals bittergarnituren, kaasplankjes en luxe sandwiches. Er is voor iedere smaak iets te vinden in een foodtruck!

Met wat creativiteit en voorbereidingstijd kun je je volgende borrel of receptie naar het volgende niveau tillen door passende entertainment toe te voegen.

Deel dit bericht