Entertainment op je bruiloft: de leukste tips & ideeën!

Je bruiloft is de dag van je leven. Je wilt natuurlijk dat dit voor je vrienden en familie ook zo is. Daarom hebben wij hier wat ideeën om door middel van live entertainment onvergetelijke momenten te creëren voor je gasten. Van muzikaal entertainment tijdens ceremonie tot de leukste artiesten op jullie feest. Naast een dj of band, kun je namelijk ook te kiezen voor wat ander entertainment. Jouw gasten zullen verbaasd zijn over een typetje dat rondloopt en de letterlijk boel op stelten zet, of denk aan een ballonnenclown voor de kinderen.

Hieronder enkele ideeën voor entertainment en artiesten die je kunt inhuren tijdens een bruiloft.

Entertainment bij de ceremonie

De ceremonie is het belangrijkste moment van de dag. Een ceremonie zanger(es) inhuren zorgt voor kippenvel momentjes. Ook de ceremonie spreker is erg belangrijk voor de sfeer tijdens de ceremonie. De trouwambtenaar ofwel huwelijksambtenaar drukt ook een stempel op het geheel door de manier waarop hij de ceremonie verzorgt. Al deze artiesten, kun je vinden op Artiest.nl.

Uniek live entertainment tijdens het diner

Tijdens het diner gebeurt er meestal niet heel veel: je eet gezellig, drinkt, kletst en er wordt misschien een toast uitgebracht. Soms is dat perfect, echter het kan veel spetterender mocht je dat willen! Wat dacht je van een dinnershow, live entertainment of cabaret? Achtergrondmuziek van een pianist(e), of een comedian met een grappige speech.

Artiesten tijdens het feest

De dag zit er bijna op, en jij en je gasten kunnen (eindelijk) ontspannen. DJ’s en zangers hebben een enorme impact op je bruiloftsfeest. Ze zorgen ervoor dat iedereen op de dansvloer gaat en dat de feeststemming er goed in komt. Een goede bruiloft dj kan ervoor zorgen dat het feest tot in de late uurtjes doorgaat!

Naast muziek kun je ook denken aan visuele acts voor de gasten die liever niet dansen. Een goochelaar is altijd leuk om te zien en een ballonnenartiest voor de kinderen maakt het feest ook leuk voor de kinderen. Een luchtacrobaat zorgt voor een plaatje wat nog lang in het geheugen van de gasten zal blijven hangen!

Kortom, er zijn genoeg leuke ideeën voor entertainment op je bruiloft. Het is maar net wat jouw wensen zijn en wat voor budget er is. Bedenk samen met je partner wat jullie graag willen en laat je creativiteit de vrije loop! De leukste bruiloft is namelijk een unieke bruiloft.

Deel dit bericht