Aandachtspunten voor het plannen van een Nieuwjaarsborrel

Binnenkort de jaarlijkse nieuwjaarsborrel organiseren? Een nieuwjaarsborrel kan een uitstekend middel zijn om de morele, teambuilding en het netwerk van je organisatie te versterken, en een gelegenheid voor het bedanken van je medewerkers en kijken naar de toekomstige plannen. Het kan helpen om een positieve sfeer en motivatie te creëren in je organisatie, wat kan leiden tot een productievere en betrokken medewerkers.

Tips voor het organiseren van een succesvolle nieuwjaarsborrel

Plan vroeg: Begin tijdig met het plannen van uw nieuwjaarsborrel, zodat je voldoende tijd heeft om alle details te regelen en eventuele problemen op te lossen.

Bepaal het budget: Bepaal hoeveel je kunt uitgeven aan de borrel en houd hier rekening mee bij het maken van je plannen.

Locatie: Kies een geschikte locatie voor de borrel die toegankelijk is voor al je gasten.

Stel de datum en tijd vast: Bepaal een datum en tijd die het beste uitkomt voor je gasten. Dit kan bijvoorbeeld op begin januari zijn, maar je kan ook een alternatief kiezen, afhankelijk van uw gasten.

Gastenlijst: Maak een gastenlijst en maak duidelijk wie je uitnodigt.

Eten en drinken: Overleg met caterer of horeca om te zorgen dat er genoeg eten en drinken is voor al je gasten.

Entertaiment: Overweeg muziek of andere vormen van entertainment om een gezellige sfeer te creëren.

Decoratie: Zorg voor een passende decoratie voor de gelegenheid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ballonnen, slingers of speciale verlichting.

Communicatie: Zorg voor voldoende communicatie naar uw gasten over de borrel, bijvoorbeeld door middel van uitnodigingen of e-mails.

Evaluatie: Na afloop van de borrel, evalueer het event en neem notities voor de volgende keer. Zo kan je ervoor zorgen dat je elk jaar een steeds groter succes organiseert.

 

Klik hier voor de aftermovie van de nieuwjaarsborrel die Artiest.nl heeft mogen verzorgen voor Iamsterdam.

Deel dit bericht