Tips voor een geslaagd Sinterklaasfeest op je bedrijf

De kinderen kijken hier een jaar naar uit. Bij papa of mama op de zaak komt Sinterklaas langs!

Natuurlijk wil je de hartjes sneller laten kloppen en Sinterklaas en de Pieten niet teleurstellen. Hoe organiseer je een warm welkom voor de goedheiligman en tegelijkertijd een leuk feest die aan alle verwachtingen voldoet?

Je wilt een geslaagd Sinterklaasfeest op je bedrijf. Dan is het belangrijk om vooraf goed na te denken over de invulling. Een leuke kindershow, voldoende snoepgoed en Sinterklaasmuziek zijn natuurlijk onmisbaar. Daarnaast is het ook leuk om een artiest in te huren. Door een goochelaar, acrobaat of jongleur te laten optreden als voorprogramma bouw je de spanning op en duurt het feest in totaal snel tussen de anderhalf en twee uur. Een perfecte tijdsduur!

Hier moet je op letten wanneer je Sinterklaas boekt

Sinterklaas komt eraan! Voor de kleinen is het altijd spannend wanneer de goedheiligman op bezoek komt. Wil je ze de spanning enigszins afbouwen? Boek dan een kindershow! Wanneer de goochelaar, acrobaat of jongleur optreedt, kunnen de kinderen wennen aan de omgeving en zorgt de show voor afleiding van hun zenuwen. Voor een geslaagd Sinterklaasfeest op je bedrijf is het echter belangrijk om de juiste artiest te boeken. Lees de beoordelingen en bekijk de foto’s van de artiest voor je hem of haar boekt.

Wanneer je een artiest of Sinterklaas boekt, let dan goed hier op:

  • Maak vooraf in de uitnodiging duidelijk hoe laat het feest is en wanneer Sinterklaas aanwezig zal zijn;
  • Kondig de geboekte artiest alvast aan en laat de gasten weten dat er een voorprogramma is;
  • Laat de artiest met de Pieten overleggen wanneer en hoe Sinterklaas zijn entree zal maken;
  • Vraag of de artiest speciale wensen heeft, zoals een bepaalde muziekkeuze of hoe hij zijn of haar muziek zal afspelen.

Als je op deze punten let, is een geslaagd Sinterklaasfeest op je bedrijf bijna gegarandeerd!

Deel dit bericht