INTRODUCTIE

Als je Orsaya ziet verschijnen, en je hoort haar virtuoze dwarsfluit spel met een ‘Latin Touch’, dan denk je meteen aan warme, exotische landen, uitgestrekte stranden en gepassioneerde dansers. Toch is Orsolya Hertzinger-Snijders een artiest die ‘gewoon’ in Purmerend is geboren, met een Nederlandse vader en een Hongaarse moeder. Als op de prille leeftijd van zeven jaar begon ze met pianospelen, twee jaar later nam ze er ook nog de dwarsfluit bij. Ook zang mag niet ontbreken in het lijstje, met meerdere diploma’s waaronder Cum Laude aan het Sweelick Conservatorium in Amsterdam is er geen twijfel mogelijk dat we hier met een groot talent te maken hebben. Maar het is vooral de persoon én artiest Orsaya die de show steelt, met een sound die niet alleen veelzijdig is, maar ook compleet uniek. Maak kennis met Orsaya, het Multitalent uit Purmerend.

VIDEO

Met de Latin Touch show van Orsaya zul je het op een skipiste nog heet krijgen, zoveel warmte staat deze wervelende show uit. Geniet van Salsa, Bachata, Latin Pop zelfs Caribbean stijl, op smaak gebracht met een flink dosis onvervalste Latin muziek. Het hele publiek zal swingen vanaf de eerste klanken die je hoort tijdens de Orsaya Latin Touch show. Deze voorstelling is uniek vanwege de schaalbaarheid, het kan op iedere locatie uitgevoerd worden. De show is zowel in een minimale bezetting te boeken, als met een complete live band. De live DJ zorgt ervoor dat het publiek van begin tot meegesleept wordt in dit temperamentvolle feest. De ultieme kracht achter deze voorstelling is sfeer, de individuele gasten smelten samen tot een publiek die niet alleen zal genieten van de show, maar er zelf ook actief deel van zal uitmaken. De Latin Touch show van Orsaya zal je diep raken, het is een voorstelling die je nooit meer zult vergeten.

MULTITALENT

Orsaya is een multi-instrumentaliste die in een muzikaal gezin is opgegroeid. Naast piano speelt ze ook dwarsfluit en zingt ze de sterren van de hemel, in verschillende talen. Daarbij is haar repertoire niet beperkt tot de grote hits en een aantal minder bekende pareltjes, ze schrijft zelf ook eigen nummers. In de muziek van Orsaya zijn vele invloeden te horen waaronder jazz, latin, pop, rock, R&B en funk, ook haar klassieke roots zijn duidelijk aanwezig in de muziek die ze maakt. Ze wordt regelmatig de “Magical Flute Player” genoemd, de klanken die Orsaya met haar dwarsfluit ten gehore brengt zijn ook werkelijk magisch om te horen. Door de combinatie van instrumentale solo’s met gepassioneerde zang weet dit multitalent een unieke show neer te zetten.

 

SPREKER EN INSPIRATOR

Iedereen heeft eigenaardigheden, dat geldt ook voor Orsaya. In plaats van deze eigenaardigheden weg te stoppen, worden ze juist uitvergroot in haar One Woman Show. Hoewel Orsaya centraal staat in deze bijzondere show waarbij humor en muziek perfect in balans zijn, weet ze het aanwezige publiek ook te inspireren. Verbindingen leggen is een terugkerend element in haar werk, in haar interactieve live show komt dit duidelijk naar voren. Stop jij die eigenaardigheden weg, of durf je ze te laten zien? Orsaya zal je inspireren tijdens deze persoonlijke show, waarbij je niet alleen deze artiest maar ook jezelf beter leert kennen.

Neem rechtstreeks contact op met Orsaya

Bezoek de website

orsaya.nl