Introductie

Wil jij dansen, (mee)zingen en feesten? Dan wordt het hoog tijd om de Pumpin Pianos te boeken voor jouw feest of evenement. De film “Deliverance” is alleen nog bekend bij de serieuze filmfans, het nummer “Duelling Banjos” kent bijna iedereen. Met de Pumpin Pianos wordt het publiek opgezweept door twee energieke entertainers die met ieder een piano, keyboard of beide niet stoppen voordat iedereen zich vermaakt. Geen enkel optreden is hetzelfde, want de Pumpin Pianos spelen verzoeknummer na verzoeknummer. U vraagt, zij spelen!

video

Als een zanger zelf niet meer hoeft te zingen, en het publiek dit overneemt, heb je de juiste toon te pakken. Je ziet het enthousiasme van het publiek steeds groter worden, dat is niet verrassend met de twee hyperactieve heren van Pumpin Pianos op het podium. Nederlands, Engels, een evergreen of de laatste hits; een piano vol kaartjes betekent een avond vol plezier!

VOOR ALLE FEESTEN EN PARTIJEN

Eigenlijk is het altijd een goed moment voor een knalfeest. De Pumpin Pianos zijn graag geziene gasten op bruiloften, bedrijfsfeesten, jubilea of een verjaardagsfeest om nooit meer te vergeten. Met hun brede repertoire maakt het niet uit wie er voor de piano’s staat, deze heren maken van ieder event een knalfeest.

INCLUSIEF VERZOEKBRIEFJES

Gratis en voor niets krijg je naast de muzikanten en instrumenten er ook nog een stapel verzoekbriefjes bij. Zo kunnen de gasten hun favoriete nummers noteren, die stuk voor stuk worden gespeeld door de professionele artiesten van Pumpin Pianos. Van Chuck Berry tot aan Daft Punk, met wervelende piano solo’s en waar van toepassing met een vette beat erbij.

INTERACTIEF MUZIKAAL ENTERTAINMENT

Er zijn maar weinig live bands die zo interactief te werk gaan als de Pumpin Pianos. Een setlist is niet nodig (maar wel mogelijk), want de gasten komen zelf met hun eigen verzoeknummers. Dankzij het brede repertoire van de Pumpin Pianos is de kans groot dat ook jouw favoriete nummer live ten gehore gebracht zal worden. Staat er een goede zanger of zangeres in de zaal? Dan mag die gerust even een nummer zingen onder professionele begeleiding van de Pumpin Pianos.

SCHAALBAAR VOOR IEDER FEEST

Ieder optreden begint met een goed gesprek en een hete kop koffie. Er wordt vooraf besproken of er specifieke wensen zijn, nummers die zeker gespeeld moeten worden, of bijvoorbeeld een speciale aankondiging tussendoor (onder muzikale begeleiding). Het is mogelijk om één muzikant te boeken, maar ook twee pianisten met drummer en zelfs drie blazers erbij. Ook voor het licht en geluid wordt gezorgd voor feesten tot wel 200 personen. De Pumpin Pianos scoren hoog op alle fronten, behalve de prijs! Bekijk snel de website en neem contact op voor meer informatie of een boeking.

Neem rechtstreeks contact op met Pumpin Pianos

Bezoek de website

pumpinpianos.nl