Introductie

Het publiek kent deze opvallende verschijning met lange, grijze lokken en klassieke snor met baard als Q-Trix, voor zijn familie en vrienden is het gewoon Johan Janssen. Deze veelzijdige entertainer won al tweemaal het Nederlands kampioenschap straatgoochelen. Zijn sprookjesachtige uiterlijk is niet onopgemerkt gebleven, zo trad hij al vele malen op in de Efteling. Of beter gezegd; hij liet een magistraal vlooiencircus optreden waarmee hij jong en oud wist te betoveren. Hoewel Q-Trix een begaafd tafelgoochelaar is, moet je wel opletten met brandwonden. Want Johan heeft in eigen huis een aantal bijzondere trucs met vuur ontwikkeld. Op deze pagina zie je hoe veelzijdig Q-Trix is als artiest, neem daarna direct contact op met dit theaterdier die goocheltrucs gebruikt om je een magisch verhaal te vertellen.

 

Hartverwarmend welkom voor uw gasten – Entree Act

Deze vurige verschijning zal ieders hart verwarmen. Met passievolle acts vol vuur toont Johan de Vuurman zijn kunnen. Zodra de vonk overslaat op uw gasten, zal het brandende verlangen om meer te zien alleen nog maar meer aangewakkerd worden.

DR. Q’s magistrale vlooiencircus

Q-Trix heeft een reis door de tijd gemaakt, en in zijn magische koffer schuilt een compleet circus! Aanschouw de bovennatuurlijke capriolen van zijn getalenteerde vlooien die zelfs op het kleinste podium zullen optreden. Dr. Q zal tijdens de voorstelling opvallende onthullingen doen over deze piepkleine artiesten.

Close-up Magie

Als meervoudig onderscheiden goochelaar mag je van Q-Trix verwachten dat zijn trucs goed in elkaar steken. Toch is het de wijze van verhalen vertellen die Q-Trix onweerstaanbaar maakt. Hij kan een complete show vullen met slechts een handvol trucs en een brein vol verhalen. Goocheltrucs fungeren als gereedschap om zijn act met uiterste precisie op te bouwen.

Straat act, Hassan de wonderverkoopman

HassanDeze verkoper lijkt regelrecht uit de sprookjes van duizend-en-één nacht te komen vliegen. Hij heeft zelf ook een onuitputtelijk repertoire aan verhalen te vertellen. Hassan probeert je van alles te verkopen, toch is het voornamelijk gebakken lucht wat hij je aan zal smeren. Pas op voor een ‘vurig’ betoog, en lach om zijn ‘droge’ humor. Interesse in een leuk tapijtje? Zorg dat ze niet wegvliegen!

 

Maatwerk

Wil je een productpresentatie op een bijzondere wijze invulling geven? Neem dan zeker contact op met Q-Trix, de vurige entertainer op de vierkante centimeter.

 

 

Q-Trix | Johan Janssen 

Theatermaker op de vierkante centimeter

Neem rechtstreeks contact op met Q-Trix

Bezoek de website

q-trix.com