Introductie

Er zijn niet veel goochelaars in Europa met zoveel ervaring als Ronald Moray.
De “Dutch Master of Magic” heeft opgetreden op ieder Nederlands televisiekanaal, hij trad op tijdens het huwelijksfeest van prins Willem-Alexander met prinses Maxima, en hij vermaakte de Nederlandse troepen in Afghanistan. Ook onder collega’s wordt Ronald zeer gewaardeerd, zo werd hij uitgenodigd om op te treden voor professionele goochelaars en beroemdheden in het befaamde “Magic Castle” in de Verenigde Staten. Toch is Ronald Moray zeker niet onbereikbaar, zo heeft hij zijn goochelkunsten vertoond bij alle grote bedrijven van Nederland, en met de Mik Mak Mee Kindergoochelshow maakt ook een nieuwe generatie fans kennis met deze topartiest.

video

Ronald Moray is een graag geziene gast op de Nederlandse televisie, hij was te zien in uiteenlopende programma’s waar hij een divers scala aan vaardigheden demonstreerde. Zo is Ronald niet alleen een goochelaar die met attributen bijzondere trucs uitvoert, als “gedachtenlezer” kruipt hij graag in de hersenpan van zijn publiek met spectaculaire resultaten.

CORPORATE MAGIC

Om een bedrijf of product te vertegenwoordigen kies voor je een representatief persoon die niet alleen zelf goed voor de dag komt, maar ook in staat is organisaties, producten en diensten van hun beste kant te laten zien. Samen met de organisatie zorgt Ronald Moray voor een optreden die de gasten niet meer zullen vergeten!

 

MINDREADING DUO ACT

Sinds programma’s als Mindf*ck en “gedachtenlezers” als Derren Brown volop in de belangstelling staan, is mentalisme een hot item. Dan ben je bij Ronald Moray aan het juiste adres, hij werd in 2017 Nederlands Kampioen Mentalisme samen met Peter Vogel. Laat lichaam en geest beïnvloeden door dit magische duo.

 

PODIUM ACT

Wil je alle gasten op hetzelfde moment verrassen met een half uurtje top entertainment? Dan moet je zeker informeren naar de podiumact van Ronald Moray. Dit is geen statische show, kies gerust een persoon uit de gastenlijst die deel uit zal maken van de voorstelling. De vierde muur valt direct weg wanneer goochelaar Ronald Moray zijn interactieve act ten tonele brengt.

TABLE-MAGIC

Tafelgoochelen behoort tot de meest dynamische goochelacts waarbij je Ronald Moray letterlijk op zijn vingers kunt kijken. Kun jij doorzien waar Ronald die balletjes vandaan haalt, of hoe hij steeds opnieuw de juiste kaart naar boven weet te krijgen? De mooiste trucs schuilen vaak in de kleinste details, met tafelgoochelen tover je ieder evenement om tot een succes!

 

SPREKER

Ronald Moray is niet alleen vaardig met zijn vingers, als spreker brengt hij iedere boodschap op een begrijpelijke wijze over. Uiteraard met veel magische momenten en goocheltrucs waar de aanwezigen actief in betrokken worden.

 

KINDERPROGRAMMA

Als presentator van de “Ronald en Paddy Jeugdshow”, de “Bamboo-Bears”, de Tante Soesa Show”, de “Teletubbie Roadshow” én de Compu4us Show” met Anatevka, heeft Ronald Moray al heel wat kindvriendelijke goochelshows op zijn naam staan.

Momenteel kun je de vrolijke “Mik Mak Mee Met Ronald Moray Magic Kindergoochelshow” boeken, een feest voor alle leeftijden!

 

Neem rechtstreeks contact op met Ronald Moray

Bezoek de website

Ronaldmoray.nl