INTRODUCTIE

Waar je Roy tegenkomt is muziek niet ver weg, en ook andersom! Tijdens zijn schooltijd speelde hij al in de schoolband, later zou hij in diverse bands spelen met verschillende muziekstijlen. Zo heeft hij in de loop der jaren een breed repertoire opgebouwd wat duidelijk te merken is aan zijn veelzijdige setlist. Hoewel Roy Oostweegel al jaren met muziek bezig was, had hij niet eerder de stap gemaakt naar een solocarrière. Dat kwam in 2016, toen hij besloot om alleen verder te gaan als entertainer. Naast een fulltime baan trad hij ieder weekend op, steeds weer voor een ander enthousiast publiek. De passie voor muziek en vermaak straalt uit naar alle aanwezigen in de zaal, of gezellig op straat tijdens een braderie. Deze entertainer in hart en nieren heeft geen podium nodig om het publiek te vermaken!

VIDEO

Als een ware kameleon past Roy zich aan. Van een kleine kroeg naar een verjaardagsfeest of een exclusieve dinershow; deze artiest weet altijd het publiek op zijn hand te krijgen. Dat doet hij niet alleen met zijn mooie stemgeluid en uniek covers van bekende nummers, maar vooral ook met zijn aanstekelijke enthousiasme.

ENTERTAINER ZONDER PODIUM

Roy Oostweegel ziet zichzelf in de eerste plaats als entertainer, en dan pas als zanger. Dat is een bescheiden instelling die goed aansluit bij zijn amicale karakter. Toch klopt zijn eigen beschrijving niet helemaal, de stem van deze artiest is duidelijk van hoog niveau. Het is ook knap hoe deze zanger naadloos verschillende muziekstijlen met elkaar afwisselt. Toch schuilt zijn grootste kracht in het vermogen om de gasten bij de act te betrekken. Hij loopt het liefste tussen de mensen door, maakt even een praatje, of nodigt een enthousiaste gast uit om samen te swingen. Uiteraard kan Roy ook de sfeer bepalen vanaf een podium, maar dat hoeft zeker niet.

ALL-IN FEEST

Let the music play! Van dansmuziek naar soul en rock, of een heerlijke Hollandse smartlap, Roy draait er z’n hand niet voor om. Maak je niet druk over het geluid, deze zanger werkt samen met meerdere professionele bedrijven zodat de geluidskwaliteit altijd uitstekend is. Wil je een specifiek nummer horen? Vraag gerust naar jouw favorieten. Zelfs een stopcontact is niet vereist, overal is een oplossing voor te bedenken! Meer weten of direct boeken? Ga dan snel naar de website van Roy Oostweegel of informeer meteen hieronder naar de mogelijkheden.

Neem rechtstreeks contact op met Roy Oostweegel

Bezoek de website

royoostweegel.nl