Als de feestmaand december nadert wordt er veel nagedacht over de invulling van deze bijzondere dagen. Blijft het dit jaar kleinschalig of ga je groots uitpakken? Je kunt zelf proberen om alles van de grond af aan te organiseren, je kunt uiteraard ook professionele acts inhuren. Dit kunnen artiesten met een Sinterklaas thema zijn maar dat hoeft niet. Op deze pagina geven we een aantal suggesties voor een Sinterklaasshow boeken tijdens verschillende evenementen en doelgroepen.

Onlangs zijn Magico en Dimitri verschenen op Artiest.nl. Dit zijn twee Pieten die het publiek anderhalf uur lang zullen vermaken met muziek en goocheltrucs. Bekijk hun profielpagina voor meer informatie.

Sinterklaas voorprogramma

Sinterklaasshow boeken als voorprogramma

Terwijl de meeste aandacht wordt besteed aan de hoofdact moet je het voorprogramma zeker niet vergeten. Breng de aanwezigen direct in de juiste stemming door een sterke start te maken. Wanneer de gasten bijvoorbeeld over een langere periode binnen komen wandelen is het prettig wanneer je de vroegkomers kunt vermaken met een leuke act voor het Sinterklaasfeest echt van start gaat. Denk aan een meezing disco voor kinderen met Sinterklaasliedjes, of een goochelshow met een Sinterklaas thema.

Goochelpiet

Een goochelact doet het altijd goed, ook voor een Street Magic act kun je een goochelpiet boeken. Die brengt geheel in de sfeer van het jaargetijde een act naar de straat die magisch is én geschikt voor alle leeftijden. Naast de standaard goocheltrucs kunnen er ook speeltjes of snoepgoed tevoorschijn getoverd worden om geheel in stijl te blijven met het thema. Een goochelende Sinterklaas hebben we nog niet ontdekt, hoewel hij wel veel kan verbergen in zijn lange baard of onder zijn hoge hoed!

Ander feestelijk thema

Waar je staat in de jaarlijkse Pietendiscussie mag je helemaal zelf bepalen, het is wel een feit dat Sinterklaas en Zwarte Piet niet voor ieder evenement even geschikt zijn. Zoals we reeds hebben aangegeven is december echt een feestmaand voor iedereen, ongeacht afkomst, religie of leeftijd. In deze tijd van het jaar is het vaak donker en nat buitenshuis, fleur iedere locatie op met een sprankelende act. Denk aan een ballonartiest die niet alleen zwaarden kan vouwen voor kinderen, maar ook een ballontaart voor een bruidspaar. Een charmante tafelgoochelaar die senioren komt vermaken tijdens een gezellig kerstdiner is uiteraard ook een optie maar dan is Sinterklaas alweer vertrokken naar Spanje. Geniet van het moment, en kies daar een passende artiest bij. Die vind je uiteraard op Artiest.nl.

Wil je een Sinterklaasshow boeken en zoek je een bijzondere act?

Bekijk hier volledige aanbod entertainers op Artiest.nl