INTRODUCTIE

Wil je een heter feest dan Heatwave je kan bieden? Vind je twee Blues Brothers toch een beetje aan de magere kant? Haal een zonnetje in huis die feller straalt dan KC & The Sunshine Band én “Get Down Tonight” met de swingende coverband Step the Gap. Deze groep musici is waar John Travolta over zong “You’re The One That I Want” en waarvan het publiek zal zeggen “Please Don’t Go” zodra de “Disco Inferno” losbarst. Het mag duidelijk zijn; Step the Gap staat op de voorpagina van Huey Lewis & The News. Bleef de energie vanaf het eerste moment!

VIDEO

Een spetterend feest ontstaat niet zomaar, om een groep mensen enthousiast te maken en de dansvloer op te lokken is er in de jaren zeventig een speciale ‘formule’ ontwikkeld. Step the Gap heeft dit swingende recept weten te bemachtigen en ze zullen ieder publiek opzwepen met strakke ritmes, catchy melodieën en heerlijke ‘Pitch Perfect’ stemmen. In deze video zie je direct waarom jouw feest niet zonder een flinke dosis Disco, Soul en Funk kan.

DISCO, SOUL & FUNK PARTYBAND

Als je na de introductie in je stoel zit te draaien en niet kunt wachten om je mooiste dansschoenen aan te trekken, dan ben je bij Step the Gap aan het juiste adres! De zes vaste artiesten bestaande uit twee prachtige zangeressen, een swingende gitarist, een funky bassist, een opzwepende toetsenist én een strakke drummer brengen de typische seventies stijl muziek weer helemaal tot leven! Kom gerust met je eigen wensen, of laat je helemaal verrassen door deze professionals die zorgen voor een avond die je nooit meer zult vergeten

Ballonartiest André

BLAAS HET DAK ERAF

Is er nog ruimte over op het podium? De standaard bezetting is al groter dan die van de Jackson 5, met twee extra blazers roept iedereen in het publiek “Oh What A Night!”. Step the Gap XL wordt versterkt met een sexy saxofoon en een tasty trompet voor een ongeëvenaarde seventies sound waar zelfs Millennials nostalgische gevoelens van krijgen.

MEER DAN DE SEVENTIES

Naast klassiekers van artiesten als Gloria Gaynor en Stevie Wonder, zullen de artiesten van Step the Gap ook een aantal ‘nieuwe’ nummers ten gehore brengen van artiesten als Doe Maar en Bruno Mars. Uiteraard gespeeld in die herkenbare seventies sound. Heb je favorieten, of zit er een nummer tussen dat je écht niet wilt horen? Geef het gewoon door en ze houden er rekening mee. Waar wacht je nog op? Bekijk direct de officiële website en informeer naar de mogelijkheden.

Neem rechtstreeks contact op met Step the Gap

Bezoek de website

stepthegap.com