Introductie

Voor traditionele Hongaarse zigeunermuziek moet je uiteraard in Hongarije zijn. Nu bestaat er de mogelijkheid om te genieten van akoestische sfeermuziek tijdens feesten en partijen in Nederland! Want The Dutch Gypsy Band met Lajos Sárközi jr. is nu te boeken voor zowel muzikale begeleiding tijdens een feest, als voor concerten door heel Nederland. Wat maakt The Dutch Gypsy Band eigenlijk Nederlands? Naast enkele Nederlandse bandleden is deze live band ook heel betaalbaar. Want we willen uiteraard wel maximale kwaliteit muziek zonder daar teveel voor te betalen!

video

Wanneer The Dutch Gypsy Band met bandleider Lajos Sárközi jr. begint te spelen, weet je in eerste instantie niet of je moet luisteren of dansen. Waarom niet beide? Zigeunermuziek kenmerkt zich door een virtuoze wijze van instrumenten bespelen, met swingende melodieën die je hart en ziel raken. Het enthousiasme straalt er vanaf wanneer de voltallige band de eerste noten inzet. Je waant je in een klein café in Hongarije, terwijl je in een oer-Hollandse feestzaal zit.
Bekijk de video voor een impressie van de muziek met Lajos Sárközi jr. momenteel de onbetwiste top violist in Budapest!

HONGAARSE ZIGEUNERMUZIEK

Nederland en zigeunermuziek, het is een onverwachte en tevens perfecte combinatie. Iedereen kent immers de Rosenberg familie, die wereldwijd optreden voor uitverkochte zalen. Echte zigeunermuziek uit de lage landen. Lajos Sárközi jr. zet deze traditie voort met authentieke Hongaarse zigeunermuziek, samen met professionele muzikanten die iedere noot met passie en vol overgave ten gehore brengen. Naast Lajos Sárközi jr. op viool, zien én horen we ook Gyuszi Reszmuvéz op contrabas, Harko Aris op cimbaal, Hester Ingen Housz op Altviool en Willem Gülcher op klarinet. Lajos brengt als enthousiaste bandleider deze topmuzikanten samen en brengt het beste naar boven in iedere muzikant.

 

FEESTEN EN PARTIJEN

The Dutch Gypsy Band is een graag gezien ensemble door heel Nederland, naast concertzalen kun je de band ook boeken voor feesten, partijen, evenementen, openingen en nog veel meer. Laat ze spelen als hoofdact tijdens een groot feest, of als sfeermaker tijdens een diner. Als de leden van The Dutch Gypsy Band aanschuiven wordt het altijd een feest! Daarbij mag een vrolijke noot van Lajos Sárközi jr. zeker niet ontbreken, want ook van deze Hongaarse artiest kun je Hollandse gezelligheid verwachten!

CONCERTEN

Naast optredens tijdens feesten en partijen is The Dutch Gypsy Band ook te boeken voor concerten. Hoewel daarbij de focus ligt op luisteren naar de bijzondere muzikaliteit van de bekroonde Lajos Sárközi jr. en zijn band, weten ze ook in een concertzaal of auditorium een warme sfeer neer te zetten, waar iedereen met een brede grijns vandaan zal komen.
Van een kleinschalig feest tot grote concerten; met The Dutch Gypsy Band wordt het een moment om nooit meer te vergeten.

Neem rechtstreeks contact op met The Dutch Gypsy Band

Bezoek de website

facebook.com/dutchgypsyband/