INTRODUCTIE

Sfeer… Je kunt het niet zien, horen of ruiken, maar je voelt het wel. Timna maakt van sfeer een feest voor oren en ogen, met passende muziek voor elke gelegenheid. Na jarenlang zingen en piano spelen besloot ze naar het conservatorium te gaan om haar talenten verder te ontwikkelen. Na afronding van haar studie heeft ze veel ervaring opgedaan met optredens door het hele land. Ze is ondertussen een bekende verschijning geworden in Nederland, met haar elektrische piano die voorzien is van een stijlvolle ombouw. Zo brengt ze live muziek met zang en begeleiding naar ieder evenement. Een bruiloft, een opening of een uitvaart, overal weet ze precies de juiste snaar te raken met een uitgebreid repertoire.

VIDEO

Naast optredens tijdens uiteenlopende evenementen, geeft Timna ook zangles bij muziekschool Da Capo in Schagen en bij zangschool La Cantante in Hoorn. Dat ze kan zingen mag duidelijk zijn, de pianobegeleiding maakt het extra bijzonder. Ze is in het bezit van haar eigen instrument, zo kan er op iedere locatie gespeeld worden. In tegenstelling tot veel artiesten die graag de aandacht naar zich toetrekken, zorgt Timna juist voor een passende sfeer op iedere locatie en voor ieder publiek. Deze dame met piano is een streling voor oor én oog, de belichaming van sfeer tijdens een borrel, opening, jubileum, huwelijk of uitvaart.

ALTIJD AANWEZIG, NOOIT STOREND

Wanneer je een event organiseert waarbij muziek als ondersteunend element wordt ingezet, dan kun je rekenen op Timna Raven. Vooraf zal ze de mogelijkheden met je doornemen, en bepalen welke sfeer het beste aansluit op het event. Ter plekke zal ze live muziek verzorgen waarbij ze zichzelf op piano begeleidt. Ze speelt feilloos in op de ruimte, en kan naadloos schakelen van een dromerige ballad naar een uptempo popnummer uit de hitlijsten. Met haar representatieve verschijning geeft ze iedere gelegenheid een gouden randje.

DJ Rotterdam

WELKOM EN VAARWEL

Organiseer je een feestelijke baby-shower? Dan zorgt Timna voor een muzikale verwelkoming voor de kleine. Maar ook bij een uitvaart verzorgt ze live muziek en speelt ze nummers die een belangrijke rol hebben gespeeld voor de overledene en nabestaanden. Tussen deze twee uitersten liggen allerlei bijzondere momenten in het leven die deze veelzijdige artiest graag van een passende soundtrack voorziet. Als een ware kameleon past ze haar repertoire aan, zonder haar unieke stijl te verliezen. Neem contact op met Timna voor alle mogelijkheden en beschikbare data.

Rotterdam DJ

Neem rechtstreeks contact op met TIMNA

Bezoek de website

timna.nl