Introductie

Bij straattheater denk je niet direct aan een “Lichtbrenger van het Wad”, een enorm mechanisch beest dat zich langzaam voortbeweegt over straat. Tenzij je Twannie heet; een uitvinder, visionair, magiër en misschien ook wel een prettig gestoord artiest. Naast mobiele acts bouwt hij ook interactieve installaties die hij zelf “Doe Dingen” noemt. In de betoverende wereld van Twannie bestaat afval niet, hij maakt er gewoon een installatie van waarmee hij van ieder evenement een magische vertoning maakt. Maak kennis met de entertainer voor alle leeftijden, die straattheater omtovert tot een gebeurtenis die je niet snel zult vergeten!

 

 

video

Helaas kunnen we niet alle videoclips van Twannie op deze website laten zien, dan zou deze pagina te lang worden… Bezoek gerust zijn website om een blik te werpen op de grenzeloze creativiteit van deze rasartiest. Het straattheater bestaat uit rijdende constructies die zich met licht en geluid (en waarschijnlijk een magisch ingrediënt dat alleen Twannie kent) voortbewegen. Moet je schrikken, lachen of contact zoeken? Waarom niet alledrie? Deze mobiele acts dagen de omstanders uit, wat ga jij doen? Bij de creatieve installaties mag het publiek zelf aan de slag. Bijvoorbeeld de O.D.I. (Ontspanning Door Inspanning), een vrolijk gekleurde massage fiets. Of een nat pak op een snikhete zomerdag met de waterpret installatie. Ben je nog aan het lezen of zit je al met ogen wijd open te kijken naar alle video’s van Twannie?

straattheater

Er zijn volop manieren om straattheater invulling te geven, maar zo origineel en opvallend als de straatanimatie van Twannie kom je ze niet gauw tegen.

Voor een grootse parade of optocht is het waanzinnige gezelschap van de Verrückte Hollander een sprankelende act vol muziek en magie. Van intiem en persoonlijk tot bombastisch en overweldigend, er is altijd een act die past.

 

mobiele acts en installaties

 

Twannie noemt het “Doe Dingen”, wij noemen het ronduit briljant hoe eenvoudige objecten tot leven lijken te komen. Je moet er wel iets voor doen, zo mag je flink trappen om een vriend of geliefde een heerlijke massage te geven. Ben jij een grote Harry Potter fan? Met de vliegende bezem lijkt het alsof je zelf in een Quidditch match terecht bent gekomen. Deze mobiele acts en installaties worden gevoed door “Pedal Power”! Hoe gaat Twannie jouw gasten vermaken?

Voor een combinatie van authentiek handwerk, ingenieuze techniek en een ongeëvenaard kunstzinnige inspiratie is de keuze voor een artiest snel gemaakt. Maar hoe kun je een keuze maken uit zijn rariteitenkabinet? Neem contact op met Twannie en maak van jouw feest of evenement een spektakel om nooit meer te vergeten!

 

De magie van techniek

Neem rechtstreeks contact op met Twannie

Bezoek de website

twannie.eu