INTRODUCTIE

Samiera zit al bijna veertig jaar in het artiestenvak. Wie had dat kunnen voorspellen? Als specialist in handlezen en Tarotkaarten leggen zag ze waarschijnlijk lang geleden al dat ze een veelzijdige carrière zou meemaken. In haar verleden komen we Samiera tegen in uiteenlopende gedaantes, waaronder buikdanseres, slangenbezweerder, vuurspuger en fakir. Toch is haar carrière nog lang niet ten einde, want nu heeft ze haar talenten volledig toegelegd op kaartleggen en handlezen. Durf jij een blik te werpen op de toekomst? Wees gerust, hoewel deze artiest het vak heel serieus neemt, ziet ze overal de positieve kant van in. Zo gaat iedereen met een goed gevoel naar huis!

VIDEO

Er hangt een sfeer van mystiek en geheimzinnigheid rondom het vak van waarzegster. Hoewel Samiera gebruik maakt van de herkenbare exotische aankleding, werkt ze met een open stand om de act heel toegankelijk te maken. Wanneer er een speciale kleurstelling gewenst is, zal Samiera zich als een ware kameleon daarop aanpassen. Het is mogelijk om de voorspellingen binnen en buiten uit te voeren, op rustige locaties maar ook tijdens drukke feesten. Wanneer een gast aanschuift bij waarzegster Samiera ontstaat er een persoonlijk moment waarbij alle drukte lijkt op te lossen. De gasten mogen zelf kiezen voor handlezen of kaartleggen, waarbij iedere lezing met een knipoog wordt gebracht. Vind je het toch een beetje eng? Geen probleem, je mag ook gerust met twee personen aanschuiven, er is ruimte genoeg!

KAARTLEGGEN

Niemand weet precies wat de oorsprong is van de beroemde Tarotkaarten. Er zijn invloeden uit vele culturen en religies terug te vinden, daarmee is kaartleggen geschikt voor iedereen. De 78 kaarten zijn verdeeld in twee stapels die geschud worden, de Grote Arcana en de Kleine Arcana. Dat betekent “geheim” of “mysterie” in het Latijn. Samiera maakt gebruik van het Rider Waite Tarot kaartspel, met kaarten die voorzien zijn van kleurrijke en duidelijke afbeeldingen. Dat maakt de kaartlegging helder en heel bijzonder om mee te maken.
Een tarot kaartlegging gaat over het verleden, heden en toekomst.

HANDLEZEN

De hand waar je mee schrijft heet bij handlezen de “actieve” of “dominante” hand. Dit is voor het handlezen de voornaamste hand om te bekijken. Er schuilt veel informatie in de lijnen op je hand. Een handlezing zegt iets over iemands karakter en persoonlijkheid. Til er niet te zwaar aan, uiteindelijk is het gewoon een prachtig stukje entertainment waar je zelf uit kunt halen wat je wilt. Het maakt niet uit of je erg betrokken bent bij mystieke taferelen, of dat je juist alles heel nuchter bekijkt: Samiera weet iedere handlezing tot een unieke ervaring te maken.

WORKSHOPS

Wil je graag weten wat er achter die kleurrijke kaarten schuilt, of hoe je zelf kunt handlezen? Tijdens de geanimeerde workshops leer je de ins en outs zodat je zelf aan de slag kunt gaan met de toekomst voorspellen. Gewoon voor de lol of misschien heel serieus. Naast de kennis die je tijdens de workshop zult opdoen, is het ook een fantastische beleving met jouw vriendinnen, collega’s of familieleden. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Waarzeggen en handlezen is ideaal entertainment voor een groot feest, een zakelijk evenement, een borrel in de buitenlucht of als teambuilding activiteit. Bekijk direct alle informatie via de website van Samiera en neem contact op voor meer informatie.

Neem rechtstreeks contact op met Waarzegster Samiera

Bezoek de website

samiera.nl