Er zijn televisieprogramma’s die helemaal gericht zijn op aanstaande bruidsparen die een huwelijksfeest voorbereiden. Met alle hectiek achter de schermen lijkt het een wonder dat ze de inzegening halen! De perfecte artiest inhuren voor een bruiloft is typisch een uitdaging waar menig “wedding planner” op vastloopt. Huren we een grote live band in, of is de plaatselijke DJ al voldoende? Zorgt het neefje van de bruid voor entertainment met zijn toverdoos vol met goocheltrucs, of gaan we voor een professionele goochelaar? Wij zetten drie uiteenlopende soorten artiesten voor het voetlicht en proberen te bepalen welke artiest het meest geschikt is voor een huwelijksfeest.

De drie meest populaire soorten artiesten die je kunt inhuren voor een bruiloft zijn:

1. Een zanger of band
2. Een clown
3. Een goochelaar

Wat kun je van deze artiesten verwachten?

1. Zanger of band voor een bruiloft

Bij een kleine gelegenheid kan een solist of duo al voldoende zijn, naast een knallend feest kun je ook tijdens of na de plechtigheid live muziek op de achtergrond laten spelen voor een echt sprookjeshuwelijk. Hoe meer gasten er komen, hoe groter de band meestal zal zijn. Onderschat overigens de impact niet van een solo zanger of zangeres die iedere bruiloft van een unieke “soundtrack” kan voorzien.

2. Clown voor een bruiloft

Kinderen zijn vaak de dupe van dit soort dagen. Ze begrijpen niet helemaal waar al die heisa voor nodig is, en er zijn veel momenten wanneer ze stil moeten zijn. Tijdens het feest na de huwelijksvoltrekking willen de ouders gezellig een praatje maken, de kinderen moeten zichzelf maar zien te vermaken. Huur een clown in en het probleem is opgelost. Professionele clowns kunnen zich als een kameleon aanpassen voor ieder gezelschap, ook de volwassenen zullen van een clown genieten.

3. Goochelaar voor een bruiloft

Over het algemeen zijn goochelaars netjes gekleed, dat komt goed uit tijdens een trouwfeest. Hoewel je een podiumact kunt boeken adviseren we voor een bruiloft een tafelgoochelaar in te huren, dat is een artiest die zich tussen de gasten mengt. Zo ontstaan er allerlei onverwachte situaties waarbij de sfeer in de zaal tafeltje voor tafeltje zal veranderen. Een goochelaar is echt entertainment voor jong en oud.

Meer artiesten inhuren voor een bruiloft?

Waarom niet meerdere artiesten inhuren voor een bruiloft? De kosten zul je zeggen, maar de prijs voor een uurtje topentertainment valt vaak lager uit dan je zult denken. Je hoeft immers een artiest niet voor de hele dag te boeken, je kunt meerdere artiesten verspreid over de dag laten komen voor een onvergetelijke bruiloft.

Bekijk hier het gehele aanbod artiesten…