INTRODUCTIE

Wat is er beter dan één zanger op een event? Twee zangers natuurlijk!

Met het muzikale live duo William Smulders & Lieke Grey wordt ieder evenement een waar feest!
Naast het virtuoze gitaarspel van William en de meeslepende zang van Lieke, weet dit dynamische duo met leuke anekdotes en interactie ieder publiek voor zich te winnen.

Ben jij op zoek naar een onvergetelijke avond gevuld met steengoede live muziek en opzwepend entertainment?

Dan moet je zeker contact opnemen met William Smulders & Lieke Grey.

video

Kijk en luister naar “Fly with me”, een origineel nummer van William Smulders & Lieke Grey. Je zult direct merken hoe veelzijdig deze twee artiesten zijn. Dit swingende Spaanse nummer is lekker pittig, begeleid door een stevige beat wat een moderne twist geeft aan het geheel. De jaren zestig invloeden die beide artiesten hebben geïnspireerd komen duidelijk naar voren, toch is het duidelijk dat ze ook heel goed raad weten met moderne muziek. Het is die combinatie van feel-good klassiekers en een eigentijdse twist wat de muziek van William Smulders & Lieke Grey zo bijzonder maakt, en geschikt voor ieder evenement. Deze video biedt een mooie introductie, maar op het podium zie je pas echt waarom dit duo zo populair is in het circuit.

MAAK KENNIS MEt…

WILLIAM SMULDERS

Deze autodidact werd op zesjarige leeftijd gegrepen door de muziek uit de jaren vijftig, en die invloed heeft hem nooit meer losgelaten. Sinds hij dertien is vermaakt hij het publiek met zijn virtuoze gitaarspel, aangenaam stemgeluid en amicale presentatie. Met optredens als Jazz in Duketown en Roll ‘n Roll Street wordt direct duidelijk hoe veelzijdig William is als artiest.

 

Lieke Grey

Deze dame met vurige persoonlijkheid werd al op vijftienjarige leeftijd ontdekt, sindsdien heeft ze op de meest uiteenlopende evenementen haar zangtalent laten horen. Bij grote bedrijven als Hewlett-Packard, Phillip Morris en Deloitte heeft ze bedrijfsfeesten muzikale invulling gegeven, haar krachtige stemgeluid was ook al te beluisteren in de Amsterdamse RAI en de Jaarbeurs in Utrecht. Als een ware kameleon past ze haar stijl aan op ieder publiek.

Het duo William Smulders en Lieke Grey bewijst dat 1 + 1 soms meer dan 2 is.

MAG HET IETS MEER ZIJN?

Is er nog een plekje vrij op het podium? Dan schuift saxofonist Maurice Smit graag aan, deze act is namelijk ook als trio te boeken.
Met een repertoire dat reikt van ouderwets lekkere rock ‘n roll tot aan moderne popnummers vermaken ze ieder publiek.

Het is zelfs mogelijk om een volledige Williams & Grey Band in te huren voor zowel optredens met versterking maar ook volledig akoestisch.

Vragen?

Neem dan vandaag nog contact op met deze artiesten voor meer informatie.

 

Beste Lieke, jij en William hebben opgetreden tijdens onze huwelijksceremonie en later met de band tijdens ons feest, wat waren jullie geweldig! Wat zien jullie er ook fantastisch uit!

 

Sabine en Quin

Neem rechtstreeks contact op met William & Lieke

Bezoek de website

liveduo.nl