Jeffrey Kinderentertainer
0/5(0)
  • Actief sinds
    November 2006
  • Woonplaats
    Etten-Leur

Over mij

Jeffrey Wijkhuisen is al jarenlang een veel gevraagde goochelaar op scholen, evenementen en kinderfeestjes. Jeffrey is een echte kinderentertainer. Hij weet de kinderen op een interactieve en grappige manier in de voorstelling te krijgen.

Waarom Jeffrey Wijkhuisen?
> Bijna 20 jaar in het vak
> Laat kinderen het theater beleven
> Interactieve voorstellingen met verhaallijn
> Speciale Kinderboekenweek voorstelling
> Zorgt voor een onvergetelijke ervaring
> Geschikt voor kinderen van groep 1 t/m 8
> Speelt zijn voorstelling door heel Nederland

Reviews
“Jeffrey heeft mijn verwachtingen dik overtroffen! Wij wilden een voorstelling dat de kinderen niet snel zouden gaan vergeten! De show van Jeffrey was geweldig. De kinderen deden dol blij mee. Leuke spannende details, met humor, geluid en zelfs grapjes voor de volwassenen. Ik heb Jeffrey leren kennen als een vriendelijke jongeman, die leuk is met de kinderen en engelengeduld heeft. Het was een voorstelling om nooit te vergeten. De leerlingen praten er na een paar weken nog steeds over!”

“Echt zo’n voorstelling waar kinderen later nog over praten. Wat hebben wij genoten. hebben Jeffrey gevraagd voor het dorpsfeest. Geen seconde spijt van gehad. Het belangrijkste is: de kinderen zaten helemaal ‘in’ zijn show en mochten zelf ook meedoen. Twijfel je over welke goochelaar je moet boeken (er zijn er natuurlijk meer), boek Jeffrey! Je gaat er absoluut geen spijt van krijgen.”

Reviews

Er zijn (nog) geen Reviews voor deze artiest.