Voordelen voor aanbieders

Meld jezelf eenvoudig aan door op Artiest.nl een gratis account aan te maken. Daarna kan jij al jouw acts uploaden. Ons team beoordeelt alle nieuwe acts voordat deze live gezet worden. Op deze pagina leer je meer over alle voordelen van Artiest.nl om aanbieder te worden!

Meer aanvragen en boekingen

De term “show business” bestaat uit twee woorden. Jij hebt een fantastische show of act. En via onze business komen dagelijks honderden bezoekers op ons platform. Onze prioriteit ligt op het zorgen voor meer publiciteit van alle artiesten, wat weer resulteert in meer aanvragen en boekingen voor jou. Wij zijn actief bezig met de nieuwste marketingtechnieken, zodat jij je bezig kunt houden met het verzorgen van shows.

Groot (inter)nationaal netwerk

Naast de platforms websites Artiest.nl en Workshop.nl zijn we ook op andere manieren actief in de (inter)nationale entertainment en evenementen sector. Hierdoor krijg we regelmatig via ons netwerk aanvragen van allerlei (grotere) bedrijven en andere leuke opdrachtgevers. Door je aan te melden op Artiest.nl, word je een waardevol onderdeel van ons netwerk en heb je automatisch een ingang. Wij nemen je mee in onze voorstellen naar klanten toe!

Gratis inschrijven

Toegang tot Artiest.nl is gratis en inschrijven duurt slechts enkele minuten. Wij zijn een transparant boekingsplatform. Alleen wanneer een optreden daadwerkelijk geboekt wordt, rekenen wij een commissie van 10%.

Community en Netwerk

Samen sta je sterker. Op Artiest.nl is er veel talent te vinden. Raak geïnspireerd door de community van collega artiesten. Van tijd tot tijd zal je ook van ons updates ontvangen van nieuwe ontwikkelingen die spelen in de markt. Zie hoe artiesten zich aanpassen aan de laatste trends en uitdagingen. Met al deze professionele artiesten om je heen blijf jij je ontwikkelen, en kun je het publiek sneller blijven verbazen met je mooie acts.

Persoonlijke touch

Een goede én persoonlijke band tussen jou en het Artiest.nl team is belangrijk voor ons! We hebben namelijk een gezamenlijk doel: ervoor zorgen dat jouw acts en shows vaker geboekt worden. Jij helpt de klant met een fantastisch optreden en wij helpen je met aanvragen, tips en adviezen, zodat je onderdeel wordt van onze hechte community van klanten en aanbieders.

Onbeperkt acts aanbieden

Artiesten hebben vaak verschillende acts voor verschillende gelegenheden. Op Artiest.nl geven we je een plek voor de diverse acts die je aanbiedt. Van fysieke tot virtuele shows, op ons krachtige platform kan je eenvoudig meerdere shows en acts toevoegen. Via de zoekfuncties en in je profiel vinden klanten al het aanbod en kunnen ze één-op-één contact met je opnemen om informatie over de beschikbaarheid op te vragen, en je daarna te boeken.

Betere vindbaarheid op zoekmachines

Naast Artiest.nl beheren wij ook andere A-domeinnamen, zoals partner platform Workshop.nl, om heel Nederland te voorzien entertainment, shows en de leukste bedrijfsuitjes! Samen met ons marketingteam zorgen onze SEO-experts ervoor dat jouw acts bovenaan de zoekmachines zullen staan. Want alleen als klanten weten dat je bestaat en je kunnen vinden, zien ze hoe leuk jouw act is!

Gebruiksvriendelijk platform

Ons platform is met veel liefde gecreëerd door artiesten, voor artiesten. Het volledige team achter Artiest.nl heeft zijn start gekregen in de entertainmentwereld door zelf op allerlei evenementen op te treden met shows. We hebben deze jarenlange ervaring in het platform verwerkt om voor zowel klanten als artiesten een gebruiksvriendelijk platform te creëren. Door de handige zoekfuncties en andere features is het voor de bezoeker eenvoudig om een vrijblijvende aanvraag te doen.