VEEL GESTELDE VRAGEN:

OVER ARTIEST.NL

Wie zit er achter Artiest.nl?

Artiest.nl is opgericht door goochelaar, marketeer en SEO expert Jordi Jansen, tevens oprichter van JOR.nl Het team van Artiest.nl bestaat uit een aantal specialisten op het gebied van marketing, sales, customer service en zoekmachine optimalisering.

Hoeveel boekingen krijg ik uit mijn vermelding op artiest.nl?

Een veelgehoorde vraag. Dit is heel wisselend. Er zijn artiesten die na een week een boeking hadden en andere niet.
Daarom hebben wij ook besloten niet meer te werken met jaarabonnementen en een artiest ALTIJD op de site te laten staan.
Je vergroot hoe dan ook je zichtbaarheid doordat we duizenden bezoekers per maand hebben en je vergroot je kans op een boeking. Wanneer er geen aanvragen komen wil dat niet zeggen dat er niets uit komt… een bezoeker kan namelijk gewoon doorklikken naar je eigen site! Deze gegevens hoeven we niet geheim te houden omdat we niet werken met een commissie per boeking.

Moet ik zelf mijn teksten aanleveren?

Nee, dat hoeft niet. Wij schrijven een op maat gemaakte, unieke SEO vriendelijke tekst, die ervoor zorgt dat je sneller gevonden wordt. Deze teksten worden door een SEO specialist geschreven.

Hebben jullie een maximum aantal artiesten per categorie?

Wij hanteren geen maximum van artiesten per categorie. In tegenstelling tot veel gratis link websites waar het aanbod té groot is, zijn wij een betaalde service, waardoor het aanbod per categorie automatisch niet extreem groot zal zijn.

Rouleren de artiesten van positie op de website?

Ja, de artiesten rouleren van plek en staan in een random volgorde. 

Wat doet Artiest.nl om bezoekers te genereren naar de website?

We plaatsen meermaals per week blogartikelen, gerelateerd aan artiesten, shows en evenementen, wat ervoor zorgt dat de de vindbaarheid van de website omhoog gaat. Daarnaast plaatsen wij (betaalde) advertenties en optimaliseren wij de volledige inhoud van de website om een zo hoog mogelijke score in zoekmachines te krijgen.

Wie schrijft alle blogartikelen en kan ik artikelen aanleveren?

De blogartikelken worden geschreven door een SEO specialist. We maken momenteel geen gebruik van gastartikelen.

Wat is een spotlight artiest?

Wil je echter meer opvallen tussen alle andere artiesten? Dan kun je ook spotlight artiest worden. Dit pakket is per maand opzegbaar. Je rouleert onder andere mee op de homepage en bij alle blog artikelen. Hier lees je er meer over…

Kunnen jullie ook een website voor mij maken?

Ja dat kan! Hier vind je meer informatie: artiestenwebsite.nl

Word ook lid van artiest.nl