VEEL GESTELDE VRAGEN:

OVER ARTIEST.NL

Wie zit er achter Artiest.nl?

Artiest.nl is opgericht door goochelaar, marketeer en SEO expert Jordi Jansen, tevens oprichter van JOR.nl
Het team van Artiest.nl bestaat uit een aantal specialisten op het gebied van marketing, sales, customer service en zoekmachine optimalisering.

Moet ik zelf mijn teksten aanleveren?

Nee, dat hoeft niet. Wij schrijven een op maat gemaakte, unieke SEO vriendelijke tekst, die ervoor zorgt dat je sneller gevonden wordt. Deze teksten worden door een SEO specialist geschreven.

Hebben jullie een maximum aantal artiesten per categorie?

Wij hanteren geen maximum van artiesten per categorie. In tegenstelling tot veel gratis link websites waar het aanbod té groot is, zijn wij een betaalde service, waardoor het aanbod per categorie automatisch niet extreem groot zal zijn.

Rouleren de artiesten van positie op de website?

Op dit moment rouleren de artiesten niet en staat ze in een random volgorde. 

Kan ik de website statistieken inzien?

Met het huidige Premium Membership is deze mogelijkheid er niet. Binnenkort is het echter wel mogelijk om via een Exclusive Membership de statistieken in te zien. Wij adviseren je om zelf een Google Analytics account te installeren op je website, waarbij je kunt zien waar je bezoekers vandaan komen.

Wat doet Artiest.nl om bezoekers te genereren naar de website?

We plaatsen meermaals per week blogartikelen, gerelateerd aan artiesten, shows en evenementen, wat ervoor zorgt dat de de vindbaarheid van de website omhoog gaat. Daarnaast plaatsen wij (betaalde) advertenties op social media kanalen en optimaliseren wij de volledige inhoud van de website om een zo hoog mogelijke score in zoekmachines te krijgen.

Hoeveel blogs schrijven jullie over iedere artiest?

Bij het huidige Premium Membership worden er geen specifieke blogs voor een artiest geschreven. De huidige blogs zijn algemene, show- evenement- en artiest gerelateerde artikelen die ervoor zorgen dat Artiest.nl hoger in de zoekresultaten komt te staan.

Wie schrijft alle blogartikelen en kan ik artikelen aanleveren?

De blogartikelken worden geschreven door een SEO specialist. We maken momenteel geen gebruik van gastartikelen.

OVER HET LIDMAATSCHAP

Wat is het Premium Membership?

Het Artiest.nl Premium Membership is een exclusief lidmaatschap waarbij artiesten voor een instapbedrag van slechts 0,50 cent gebruik kunnen maken van alle services die Artiest.nl leden hebben. Als Premium Member wordt er een gepersonaliseerde pagina gemaakt voor de artiest, die middels een unieke SEO vriendelijke tekst, de kans vergroot verkeer te genereren naar de website van de artiest. Daarnaast biedt het lidmaatschap veel aantrekkelijke aanbiedingen bij de partners van Artiest.nl, een klantenservice die helpt bij marketing en communicatie vraagstukken en diverse templates, workshops en ebooks ter bevordering van de zichtbaarheid en performance van de artiest.

Wat zijn de voordelen van een lidmaatschap?

Het voornaamste voordeel is een optimalisatie van de vindbaarheid van een artiest op internet. Door lid te worden van Artiest.nl zal naar alle waarschijnlijkheid het aantal bezoekers op jouw website toenemen, wat kan leiden tot meer boekingen.

Kan ik mijn lidmaatschap upgraden of downgraden?

Op dit moment hebben wij enkel het Premium Membership beschikbaar. Binnenkort zullen wij echter verschillende nieuwe membership mogelijkheden toevoegen en kun je altijd up- of downgraden indien gewenst.

Kan ik mijn lidmaatschap op ieder moment opzeggen?

Het lidmaatschap wordt afgesloten voor tenminste 12 maanden, dat in gaat op de dag van de overeenkomst en facturatie. Vervolgens wordt het stilzwijgend met 12 maanden verlengd.

Wat is de opzegtermijn van mijn lidmaatschap?

De opzegtermijn van je lidmaatschap is 2 kalendermaanden

Wanneer ontvang ik een factuur voor mijn lidmaatschap?

Je ontvangt de eerste factuur van 12 maanden direct bij de overeenkomst. Een maand voor de afloop van het lidmaatschap ontvang je een nieuwe factuur.

Kan ik mijn lidmaatschap overdragen?

Nee, je kunt je lidmaatschap niet overdragen.

Ik heb geen rechtenvrije foto’s, wat nu?

Een vereiste moet zijn dat de foto’s rechtenvrij zijn en door ons te gebruiken ter promotie van jou als artiest. Wanneer je geen (rechtenvrije) foto’s hebt, dan kun je die eventueel via een van onze partners voordelig laten maken.

Rekenen jullie commissie over de optredens via jullie?

Nee, wij rekenen in geen enkel geval commissie over een optreden. Het enige wat jij betaalt is je jaarlijkse lidmaatschap en daarmee geniet van je van alle voordelen van Artiest.nl.

OVERIGE VRAGEN

Kunnen jullie ook een website voor mij maken?

Ja, dat kan. Hier hebben wij diverse aanbiedingen voor, exclusief voor Artiest.nl leden.

Hoe werkt de vriendencampagne?

Wanneer jij een collega artiest aandraagt bij Artiest.nl en hij of zij wordt ook daadwerkelijk Premium Member, dan ontvang jij één maand gratis bovenop je lidmaatschapsperiode. Draag je 5 collega’s aan, dan krijg je vijf maanden gratis erbij, etc.

Ik ben niet rechtstreeks te boeken, enkel via een bureau. Wat nu?

De bezoekers van Artiest.nl komen bij ons terecht omdat zij meestal opzoek zijn naar artiesten die zij rechtstreeks kunnen benaderen, om de kosten van boekingskantoren te drukken. Wanneer jij niet rechtstreeks te boeken bent, dan vermelden we dat op jouw persoonlijke pagina, zodat de bezoeker weet dat ze bij een boekingskantoor of management terecht komen.

Ik hoef geen Premium Membership. Ik wil enkel een eigen pagina. Kan dat?

Nee, dat is helaas niet mogelijk. De persoonlijke pagina is onlosmakelijk verbonden aan een Premium Membership.

Word ook lid van artiest.nl