Show op maat

Op Artiest.nl vind je allerlei soorten artiesten en shows. Van muziek tot circusacts & kindervermaak, tot de beste shows voor op een festival. Wanneer je al een programma hebt en snel een losse act wilt boeken, gaat dit makkelijk via de zoekfuncties.

Naast de individuele optredens kunnen wij jou helpen om meerdere losse acts te boeken en te produceren als show. Wil je nóg een stap verder gaan, dan kunnen wij ook de hele organisatie van je evenement of show uit handen nemen. Met ons team verzorgen wij graag het totaalprogramma dat volledig aansluitend bij jouw thema en wensen!

Ons team van Artiest.nl heeft meer dan vijftien jaar ervaring in de artiesten- en evenementen branche in Nederland. Graag zetten wij deze ervaring en ons netwerk in om een onvergetelijke show op maat te organiseren voor jouw bedrijf of organisatie! Wij werken intensief samen met A-partners uit de Nederlandse evenementenindustrie.

Hoe gaan we te werk? 

Het organiseren van een congres, programma of festival doen de meeste mensen niet dagelijks. Het is een belangrijke uiting van je bedrijf, instelling, of jezelf ten opzichte van jouw vrienden of relaties. Één van onze werknemers zal samen met je in overleg werken aan een leuk en gevarieerd (dag)programma. We helpen ook graag mee met het vinden van een locatie, workshops, sprekers, catering en natuurlijk een uitgebreid entertainment programma, zodat je goed uit de verf komt!

Referentie van amsterdam&partners voor een zakelijk evenement in de Melkweg Amsterdam:

“Onze ambitieuze wensenlijst aan entertainment was via Artiest.nl geen enkel probleem. Ze dachten goed mee en adviseerden ons ook andere optredens die binnen ons thema en budget vielen. Dankzij hem werd ons feest een nóg groter succes. Op de avond zelf ontnam Artiest.nl al onze zorgen zodat wij zelf ook van het feest konden genieten. Ik kan iedereen aanraden om het entertainment via Artiest.nl te laten verzorgen.”