Johanna Danseres
0/5(0)
  • Actief sinds
    Augustus 2008
  • Woonplaats
    Lummen

Over mij

Ik ben Johanna, sinds 2008 founder van Bellydance by Johanna.

🌟 25 Jaar Ervaring en talrijke prijzen: Ik ben al 25 jaar bezig met buikdansen en heb in die tijd een hoop ervaring opgedaan en zelfs een flink aantal prijzen gewonnen. Het is mijn passie en ik stop nooit met leren en verbeteren, zodat ik altijd betoverende optredens kan neerzetten.

🎉 Breng 1001 Nachten tot Leven: Of het nu gaat om een hennafeest, een thema-avond, een verjaardag of een huwelijk, mijn optredens met zijden sluiers, wiegende heupen en trillende buiken brengen jouw feest in de magische sfeer van 1001 Nachten. Ik zorg voor een unieke ervaring die jij en je gasten niet snel zullen vergeten.

🌠 Kies voor Showteam Mariposa: Als je op zoek bent naar optredens van topkwaliteit die geschikt zijn voor alle leeftijden, dan ben je bij ons Showteam Mariposa aan het juiste adres. We hebben enorm veel plezier en ons enthousiasme werkt aanstekelijk.

🌐 Referenties 2023: Mijn optredens hebben al op veel verschillende plekken mensen betoverd. In 2023 heb ik opgetreden bij Don Vitalski’s Legendarische Dinsdag Club in Antwerpen, l’Avenida in Hasselt, Galashows op World of Orient in Hannover (Duitsland) en op allerlei privéfeesten, zoals huwelijken, hennafeesten, verjaardagen, communiefeesten, en zelfs op de Gentse Feesten in 2023.

Mijn doel is om de schoonheid en magie van buikdansen naar jouw evenement te brengen. Als je meer wilt weten of als je wilt bespreken hoe ik jouw evenement onvergetelijk kan maken, stuur me dan gewoon een berichtje.

Reviews

Er zijn (nog) geen Reviews voor deze artiest.