INTRODUCTIE

Een normaal persoon van 18 jaar heeft al moeite zich te concentreren op één ding, laat staan dat ‘volwassenen’ van deze leeftijd meerdere balletjes hoog kunnen houden. Dan is het extra bijzonder om te zien dat Daniël Doornkamp niet alleen serieus bezig is met een opleiding Marketing en Communicatie, maar dat hij nu al tot de grootste circus talenten van Nederland behoort. Daniël is namelijk een professioneel jongleur, die al sinds 15-jarige leeftijd op het podium staat en nu ruim 100 optredens per jaar verzorgt. Ontdek nu de artiest die de wereld gaat veroveren, maak kennis met tempo jongleur Daniël Doornkamp.

VIDEO

Jongleren kun je overal doen, zolang je maar enkele ballen, kegels of brandende fakkels bij de hand hebt. Toch is de ambiance van een echt circus de kers op de taart. In deze video kun je een korte impressie zien van het jongleer talent van Daniël Doornkamp. Naast optreden in het circus, is deze artiest ook te boeken voor feesten, evenementen en allerlei soorten activiteiten waarbij spectaculair entertainment gewenst is. Ondanks zijn jonge leeftijd is jongleren met fakkels beslist geen kinderspel. Don’t try this at home!

JONGLEUR

Toen Daniël 7 jaar oud was, ging hij voor de eerste maal naar een voorstelling van Circus Herman Renz. Toen werd het direct duidelijk waar de toekomst van dit vastberaden kereltje lag; in het theater! In tegenstelling tot vele andere jongleurs heeft Daniël Doornkamp niet de circusschool gevolgd. Hij is een autodidact die overal waar het mogelijk was oefende met jongleren. Toen hij 15 jaar oud was tekende hij zijn eerste contract met “Circus Fantasia”. Hier leerde hij optreden voor een publiek, en ontwikkelde hij een zelfverzekerde uitstraling die je niet zou verwachten bij een artiest van slechts 18 lentes jong. Net als je denkt “best knap met die balletjes” begint hij met vlammende fakkels te jongleren. Bereid je voor op een vurig spektakel!

CIRCUSTALENT VAN HET JAAR

Om blijvend succesvol te zijn moet je ook op een professioneel niveau kunnen presteren. Daniël Doornkamp heeft zichzelf al ruimschoots bewezen, bijvoorbeeld tijdens het optreden tijdens Festival Circolo in Tilburg, het Kerstcircus in Groningen en bij Circus Renz in Berlijn. In 2017 kwam officiële erkenning voor deze jongleur, toen won hij Circus Got Talent als meest veelbelovende circustalent van het jaar.

JONGLEUR VOOR IEDER EVENEMENT

Ben je op zoek naar een opvallende act voor jouw feest of evenement? Dan is nu het moment om tempo jongleur Daniël Doornkamp te boeken. Hoewel de agenda van deze jonge artiest snel volloopt met ruim 100 optredens per jaar, kun je nog even (bijna) vooraan in de wachtrij plaatsnemen. Op het tempo dat deze entertainer zich ontwikkeld zal hij binnen de kortste keren de wereld rond gaan met zijn show, dus boek hem zolang het nog kan!

Neem rechtstreeks contact op met Daniël Doornkamp

Bezoek de website

tempojongleur.nl