INTRODUCTIE

Niels van Kollenburg is geboren in Den Bosch, hij groeide op in Udenhout en nu woont hij in Tilburg. Met zijn zachte “G” zal het geen verrassing zijn dat Niels een geboren en getogen Brabander is. Dezelfde “G” staat ook voor Gezellig en Gemoedelijk, want zo kunnen we het karakter van deze zanger gerust beschrijven. Hoewel de passie voor muziek reeds sluimerend aanwezig was, zou zijn carrière als muzikant pas op gang komen rond zijn achttiende levensjaar. Sinds die tijd is het snel gegaan met artiest Niels van Kollenburg, die naast Nederlandstalig repertoire probleemloos overschakelt naar Engelstalige nummers. Oud, nieuw, bekende hits van anderen en zelfs zijn eigen liedjes. Met deze muzikale duizendpoot wordt het altijd een gezellig feestje!

VIDEO

Zonnig en vrolijk, dat straalt direct van deze videoclip af. Brabant heeft al veel populaire zangers voortgebracht, die vaak beschikken over een typisch toegankelijk karakter waar je vrolijk van wordt. Dit is geen cover, maar een heerlijk Nederlandstalig nummer dat hij zelf heeft geschreven. Je kunt zijn muziek ook beluisteren via muziekdiensten als Spotify en Deezer, zo kom je direct in een goede stemming!

ALS HET MAAR GEZELLIG IS

Niels van Kollenburg heeft zijn eerste stappen in de muziek gezet toen hij parttime ging werken bij een geluidsverhuurbedrijf in Tilburg. Zo ontdekte hij zijn interesse voor Nederlandstalige muziek. Maar het was zijn rij-instructrice die ontdekte dat hij niet alleen genoot van de muziek, hij zong ook vrolijk mee tijdens de rijles! Van het één kwam het ander, en voor hij het wist stond er een artiest-in-de-dop op bierkratjes door de regio Tilburg. Met zanglessen heeft hij zijn talent verder ontwikkeld, daarnaast heeft hij z’n repertoire ook flink uitgebreid.

ALL-IN FEEST

Je kunt bijna stellen dat Niels van Kollenburg een levende jukebox is. Hoewel de populaire Nederlandstalige nummers van toen en nu het meeste aan bod komen, zingt hij ook met alle plezier Engelstalige nummers van pop tot rock of onvervalste feestmuziek. Van de Dijk tot Django Wagner, van Tom Jones tot Roy Orbison en nog veel meer… En meezingen mag natuurlijk ook, want Niels van Kollenburg deelt graag zijn passie voor zingen met het publiek. Een podium is optioneel en zeker niet nodig, gewapend met een draadloze microfoon zet hij ieder feestje op zijn kop. Maak ook kennis met deze zanger die door heel Nederland te boeken is voor zowel grote evenementen als voor kleine feestjes. Het wordt gegarandeerd gezellig met Niels van Kollenburg in de buurt!

Neem rechtstreeks contact op met Niels van Kollenburg

Bezoek de website

nielsvankollenburg.nl