Tips voor goochelaar huren voor je feest of evenement? Enkele tips!

Goochelaars kunnen geboekt worden voor tal van verschillende gelegenheden, zoals bruiloften, verjaardagsfeestjes en bedrijfsborrels. Goochelaars brengen een magische sfeer aan je feest en zorgen ervoor dat het onvergetelijk wordt. In dit artikel lees je meer over de verschillende type goochelaars. Graag leggen we op deze pagina uit waar je op moet letten bij het huren van een goochelaar.

Hoe kies ik de juiste goochelaar?

Bij het boeken van een goochelaar is het namelijk belangrijk om ervoor te zorgen dat de goochelaar gespecialiseerd is in het type entertainment dat je nodig hebt. Een podiumshow met grote illusies en assistenten, vraagt om een andere inzet en artiest, dan een tafelgoochelaar op een receptie.

Hieronder vind je de meest geboekte type goochelaars. Hier op Artiest.nl kun je eenvoudig zoeken in deze categorie├źn en zo de perfecte goochelaar huren voor je feest.

Tafelgoochelaar

Een tafelgoochelaar op tafel is ideaal tijdens een receptie, borrel of wanneer je entertainment zoekt maar niet de flow van je feest wilt breken voor een centrale act. Met vaak kleinere goocheltrucs loopt dit type entertainer vaak rond tussen de gasten. Een goochelaar brengt en entertainer en de goocheltrucs van dichtbij, goed zichtbaar voor een kleine groep mensen.

 

Table magic met Peter Vogel

Beursgoochelaar

Tijdens een beurs in de bijvoorbeeld de Rai is het voor de bezoeker vaak een drukte van jewelste. Er is zoveel te zien en doen. Hoe krijg je als exposant meer bezoekers naar je stand? Beursgoochelaars zijn artiesten die zich gespecialiseerd hebben hun goocheltrucs aan te passen aan de boodschap van jouw bedrijf. Ze verwerken jouw product in hun act en gebruiken hun ervaring om bezoekers naar je stand te trekken, waarna iemand van jouw verkoopteam de lead kan overnemen.

Illusionist

De bekendste illusionist van ons land is natuurlijk Hans Klok. Met spectaculaire grote goocheltrucs laat een illusionist assistenten verdwijnen, verschijnen en dingen zweven. Een illusieshow zorgt voor snelheid en spektakel en daarom geschikt als toneelact voor grotere gelegenheden. Denk aan een opening, intermezzo wanneer je een bedrijfsfeest organiseert.

 

Alfredo Lorenzo – The Grand Illusion Show

Mentalist

Mentalisten treden voornamelijk op als podiumact. Deze vorm van goochelen is erg bijzonder. Met een minimum aan attributen doet een mentalist het onmogelijke. Denk aan gedachtenlezen, telekinese en allerlei onmogelijke voorspellingen. Een mentalist brengt een wervelende show waarmee je gasten versteld zullen staan.

Kindergoochelaar

Kindergoochelaars zijn een goede optie voor kinderfeestjes, schoolvoorstellingen en andere evenementen met kinderen. Ook in de periode van Sinterklaas worden zij vaak geboekt in het voorprogramma voordat de Goedheiligman arriveert.

 

Maarten Bruins – Goochelshow voor kinderen!

Als je juist kiest, zal de goochelaar je verbluffen met een magische show en ervoor zorgen dat je feest een grote hit wordt! Naast goochelshows, geven sommige goochelaars ook les in de vorm van een goochelworkshop. Boek dus vandaag nog een goochelaar die je helpt van jouw speciale gelegenheid echt een onvergetelijke ervaring te maken!

Deel dit bericht